Voorjaarskriebels op de huizenmarkt: bezoek op 5 april het verkoopevent

22-03-2024

Int Bnr 11 webp

Nog even en de lentezon geeft nieuwe energie. De ervaring leert dat het dan op de huizenmarkt flink drukker wordt. Een mooie aanleiding om de laatste eengezinswoningen van De Vechte in het zonnetje te zetten.

Loop binnen bij Lamberink
 
Heb jij ook een verhuiswens? Ben je op zoek naar een duurzaam en energiezuinig huis met lage woonlasten? Loop dan op vrijdag 5 april tussen 15:00 en 17:00 uur even binnen bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars in Hardenberg. Daar vertellen ze je alles over de nog beschikbare woningen, de gunstige financieringsmogelijkheden en de lage maandlasten in vergelijking met een bestaande woning.

Wanneer: vrijdag 5 april
Tijd: 15:00 tot 17:00 uur
Locatie: Lamberink - Lage Doelen 10 Hardenberg

Int Bnr 11 energielabelA

Starters opgelet: Rabobank helpt bij de aankoop van eengezinswoning in De Vechte

01-05-2024

Droom jij als starter van je eerste nieuwbouwhuis, misschien wel in De Vechte? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Goed nieuws: Rabobank, partner van De Vechte, kan je daarover vrijblijvend adviseren. Maak een afspraak voor een gratis Eerste-Huis-Gesprek. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor. Of ga hiervoor naar je onafhankelijk adviseur. Misschien is jouw eerste huis in De Vechte dan wél mogelijk

Een nieuwbouwhuis kopen
Met een duurzame nieuwbouwwoning heb je op basis van het energielabel recht op een hogere leencapaciteit. Daarnaast heb je bij een duurzame nieuwbouwwoning minder energielasten en daardoor lagere woonlasten. Standaard bij nieuwbouw biedt Rabobank een duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Iets voor jou? Vraag dan meteen een financiële check aan.

Sneakpeek 01 Blok2

Binnenkort in verkoop: de eerste 23 appartementen

01-05-2024

Als eerste gaan dit najaar de 23 koopappartementen in De Vechtvliet in verkoop. Dit woongebouw aan de Vecht telt vijf woonlagen, met op de begane grond voor elk appartement een eigen berging.

Alles aan De Vechtvliet straalt grandeur uit. Neem bijvoorbeeld de imposante entree met hoog plafond. Daarmee geef je aan je bezoek een visitekaartje af dat zegt: ‘Hier betreed je een wereld van luxe en gastvrijheid.’

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • 23 appartementen in verschillende types, waaronder 2 penthouses
  • Woonoppervlakte van circa 67 tot 125 vierkante meter
  • Een, twee of drie slaapkamers
  • Merendeel van de appartementen heeft uitzicht op de Vecht
  • Buitenruimten op het noorden, oosten, zuiden en westen: voor elk wat wils
  • Eigen fietsenberging met stopcontact om e-bike op te laden


Nieuwsgierig geworden na de sneak preview van De Vechtvliet? Binnenkort delen we meer.

7cc945be 4869 9f4b d5fe ed89c344d8a1

Eerste kopers hebben getekend

04-04-2024

De gesprekken met geïnteresseerden en kandidaat-kopers met een optie zijn in volle gang. Inmiddels hebben ook de eerste kopers getekend. Zij zijn enthousiast over de mooie plek, dicht bij het centrum van Hardenberg en alle voorzieningen. ‘We zochten een praktisch ingedeelde en duurzame woning,’ zeggen de kopers. ‘Ook werd ons huidige tuin te groot. In De Vechte wonen we straks heerlijk in een groene omgeving.’
 
Heb jij ook interesse? Wacht dan niet langer. Kom dan morgen langs of neem nu contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.
 
Nieuwsgierig naar de woningen? Check dan snel de interactieve kavelkaart met de kenmerken, prijzen en beschikbaarheid.

Bekijk hier

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed