IMG 8311

Financieel

Nu in verkoop: eengezinswoningen aan de Vecht

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in De Vechte? Bij jouw inschrijving, kun je een financiële check uploaden. Met de financiële check krijg je voorrang bij de toewijzing. Waarom?

Wanneer jij jouw woning gevonden hebt, wil je het liefst dat de bouw zo snel mogelijk start. Daarom is het belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers een financiële check hebben gedaan, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig en geheel vrijblijvend te regelen.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Ze zijn comfortabel, je hebt er lange tijd nauwelijks onderhoud aan en je kunt vaak met opties en aanpassingen echt maatwerk krijgen. Maar veel nieuwbouwwoningen hebben nóg een voordeel: ze zijn heel energiezuinig. Zó energiezuinig, dat je bij Rabobank een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op je hypotheek krijgt. Dat scheelt in je maandlasten.

Jouw droomwoning in Hardenberg financieren

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak inplannen bij Rabobank via onderstaande link. Na afloop krijg je de ‘Rabobank Financiële Check’, als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, te uploaden bij het inschrijfformulier. Rabobank is samenwerkend partner bij het project De Vechte. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel.

Foto Dennis staand

Dennis Hilberts

Financieel adviseur

Ewoud Altena

Ewoud Altena

Financieel adviseur

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed