IMG 8310
Locatie

Nu in verkoop: eengezinswoningen aan de Vecht

De Vechte kent een unieke ligging tussen het levendige stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Daarmee past de nieuwe woonbuurt bij ‘landstad’ Hardenberg. Je beleeft hier rust, water en natuur, terwijl alle centrumvoorzieningen op loopafstand liggen.

Wonen te midden van water en natuur in Hardenberg

De dijk langs de Vecht vloeit naadloos over in het prachtige Vechtpark, waarna het groene karakter zich verder uitstrekt naar de wijk via een ‘groene scheg’. Door het glooiende groene lopen fiets- en wandelpaden, met aansluiting op de populaire Saksenroute van Groningen naar Enschede. Laaggelegen gebieden worden benut als wadi’s voor natuurlijke wateropvang. Tegelijkertijd blijft De Vechte toegankelijk voor auto’s en andere motorvoertuigen van bewoners, bezoekers en pakketdiensten, maar dit verkeer is beperkt tot de Kruserbrink.

IMG 8297
IMG 8312
IMG 8317
IMG 8319
IMG 8327
IMG 8325

Winkels, scholen en zorg in Hardenberg

Hardenberg biedt een breed scala aan dagelijkse voorzieningen. In de stad vind je een ruim aanbod van winkels, eetgelegenheden en scholen. Daarnaast zijn er zorgvoorzieningen zoals huisartsenpraktijken, apotheken en een ziekenhuis, het Saxenburgh Medisch Centrum. Verder beschikt Hardenberg over een NS-station op de lijn Emmen – Zwolle. 

Alles dichtbij

Supermarkt 1 min. 
Voorstraat (met leuke speciaalzaken): 2 min.
Diverse scholen vanaf 2 min.
Gemeentehuis 3 min.
Skatebaan 3 min.
NS-station 4 min.
Wildwaterbaan 4 min.
Saxenburgh Medisch Centrum 5 min.
VV Hardenberg 5 min.

IMG 8322

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed