Nu in verkoop: 6 duurzame eengezinswoningen met een korte bouwtijd

29-01-2024

DJI 0466

Het is zover: de eerste en enige eengezinswoningen in De Vechte Hardenberg zijn in verkoop. Inschrijven voor je favoriete bouwnummer(s) kan tot maandag 5 februari 9:00 uur. Via je persoonlijke woonaccount heb je rechtstreeks toegang tot de brochure, de optielijst en het inschrijfformulier. Dit is jouw kans op één van de 6 energiezuinige eengezinswoningen in De Vechte.

Korte bouwtijd, snel wonen

Goed om te weten: bij voldoende verkoop start de bouw al in oktober van dit jaar. Dankzij een snelle bouw vindt de oplevering dan naar verwachting al plaats in de zomer van 2025. De eerste appartementen gaan trouwens eind 2024 in verkoop

De 10 voordelen van een eengezinswoning in De Vechte Hardenberg

1. Toekomstwaardig wonen te midden van groen en water
2. Centrumvoorzieningen van Hardenberg op loopafstand
3. Woonoppervlakte van circa 110 vierkante meter
4. Vloerverwarming op alle woonlagen
5. Standaard drie slaapkamers en vrij indeelbare zolderverdieping
6. Vrijstaande houten berging, met warmtepomp
7. Volledig energieneutraal, vergelijkbaar met Nul-op-de-Meter
8. Voorlopig energielabel A++++
9. Parkeren op eigen terrein achter de woning
10. Korte bouwtijd, snelle oplevering

Woon jij zomer volgend jaar in een gloednieuwe eengezinswoning in De Vechte? Schrijf je dan nu in.

Plan

Comfortabele appartementen met het mooiste uitzicht van Hardenberg

30-05-2024

Wie Hardenberg zegt, zegt de Vecht. Wat is er dan mooier om nieuwe duurzame appartementen te bouwen met uitzicht op deze meanderende rivier en zijn groene uiterwaarden? Nou, dat is precies wat bij plan De Vechte gebeurt.
 
Daarmee past deze nieuwe woonbuurt perfect bij het DNA van Hardenberg. Je beleeft in De Vechte rust, water en natuur, terwijl alle centrumvoorzieningen op loopafstand liggen. Kan het mooier?
 
Nog dit jaar gaat in De Vechte het eerste appartementengebouw in verkoop. We bijten het spits af met De Vechtvliet. Dit statige woongebouw telt 23 comfortabele en energiezuinige appartementen. Als visitekaartje heeft het een imposante entree met een hoog plafond. Vanaf je royale balkon geniet je eindeloos van een weids uitzicht over de eigenzinnig kronkelende rivier de Vecht.

9c1c9a1b 2347 157b fce5 8de4d7c493d6

De belangrijkste kenmerken op een rij:

- appartementen in verschillende types, waaronder 2 penthouses
- woonoppervlakte van circa 67 tot 125 vierkante meter
- een, twee of drie slaapkamers
- merendeel van de appartementen heeft uitzicht op de Vecht
- buitenruimten op het noorden, oosten, zuiden en westen: voor elk wat wils.
- eigen fietsenberging met stopcontact om e-bike op te laden
 
Spreekt dit je aan? Houd dan je mailbox in de gaten. Omdat je staat ingeschreven voor dit project ontvang je straks als eerste bericht over de start verkoop. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Lamberink Nieuwbouwmakelaars. De contactgegevens vind je onderaan deze nieuwsbrief.

InteractieveKaart Woningen

Loop 12 juni even binnen bij Lamberink

30-05-2024

Bezoek de inloopmiddag op 12 juni en laat je informeren over de laatste eengezinswoningen

Een blik op de kavelkaart leert dat de verkoop van de eengezinswoningen begint te vorderen. Op dit moment zijn alleen nog de bouwnummers 3 en 7 vrij. De beide hoekwoningen zijn verkocht.

Heb jij interesse in een van de laatste twee tussenwoningen? Loop dan op woensdagmiddag 12 juni tussen 16:00 en 18:00 uur binnen bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars Hardenberg. Daar bespreek je vrijblijvend jouw mogelijkheden voor de aankoop van een duurzame en energiezuinige eengezinswoning in De Vechte. Naar verwachting wordt de start van de bouw binnenkort al afgekondigd.

Datum: 12 juni
Tijd: 16:00 - 18:00 uur
Locatie: Lamberink - Lage Doelen 10 Hardenberg

De koffie en het verkoopteam staan klaar. Zien we jou op woensdagmiddag 12 juni?

Int Bnr 11 energielabelA

Starters opgelet: Rabobank helpt bij de aankoop van eengezinswoning in De Vechte

01-05-2024

Droom jij als starter van je eerste nieuwbouwhuis, misschien wel in De Vechte? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Goed nieuws: Rabobank, partner van De Vechte, kan je daarover vrijblijvend adviseren. Maak een afspraak voor een gratis Eerste-Huis-Gesprek. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor. Of ga hiervoor naar je onafhankelijk adviseur. Misschien is jouw eerste huis in De Vechte dan wél mogelijk

Een nieuwbouwhuis kopen
Met een duurzame nieuwbouwwoning heb je op basis van het energielabel recht op een hogere leencapaciteit. Daarnaast heb je bij een duurzame nieuwbouwwoning minder energielasten en daardoor lagere woonlasten. Standaard bij nieuwbouw biedt Rabobank een duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Iets voor jou? Vraag dan meteen een financiële check aan.

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed