Lage financieringslasten en lage woonlasten

14-02-2024

95447983 l
 1. Als koper van een eengezinswoning in De Vechte Hardenberg profiteer je van een driedubbel financieel voordeel, namelijk:
  1. Lagere energielasten
  Tegenwoordig voldoen alle nieuwbouwwoningen minimaal aan de normen van BENG. Die afkorting staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De woningen in De Vechte gaan nog een stapje verder. Ze voldoen aan de normen van ENG (Energie Neutrale Gebouwen), dus nóg lagere energielasten.
  1. Lagere hypotheeklasten
  En er is meer. Dankzij ENG komen de woningen in aanmerking voor een groenverklaring. Hierdoor krijg je als koper een groenkorting of duurzaamheidskorting op je hypotheek. Het betekent dat je een rentekorting op je hypotheek krijgt.
  1. Extra leenruimte
  Hoe duurzamer de woning, hoe hoger het energielabel. De eengezinswoningen aan de Kruserbrink hebben het voorlopige energielabel A++++. Sinds 1 januari mag je dan 40.000 euro extra lenen buiten de normen die gelden voor het inkomen.
   
  Benieuwd wat jouw financiële mogelijkheden zijn met een groenverklaring en een Groenhypotheek? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van Rabobank of neem contact op met je eigen adviseur.

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Int Bnr 11 energielabelA

Starters opgelet: Rabobank helpt bij de aankoop van eengezinswoning in De Vechte

01-05-2024

Droom jij als starter van je eerste nieuwbouwhuis, misschien wel in De Vechte? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Goed nieuws: Rabobank, partner van De Vechte, kan je daarover vrijblijvend adviseren. Maak een afspraak voor een gratis Eerste-Huis-Gesprek. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor. Of ga hiervoor naar je onafhankelijk adviseur. Misschien is jouw eerste huis in De Vechte dan wél mogelijk

Een nieuwbouwhuis kopen
Met een duurzame nieuwbouwwoning heb je op basis van het energielabel recht op een hogere leencapaciteit. Daarnaast heb je bij een duurzame nieuwbouwwoning minder energielasten en daardoor lagere woonlasten. Standaard bij nieuwbouw biedt Rabobank een duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Iets voor jou? Vraag dan meteen een financiële check aan.

Sneakpeek 01 Blok2

Binnenkort in verkoop: de eerste 23 appartementen

01-05-2024

Als eerste gaan dit najaar de 23 koopappartementen in De Vechtvliet in verkoop. Dit woongebouw aan de Vecht telt vijf woonlagen, met op de begane grond voor elk appartement een eigen berging.

Alles aan De Vechtvliet straalt grandeur uit. Neem bijvoorbeeld de imposante entree met hoog plafond. Daarmee geef je aan je bezoek een visitekaartje af dat zegt: ‘Hier betreed je een wereld van luxe en gastvrijheid.’

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • 23 appartementen in verschillende types, waaronder 2 penthouses
 • Woonoppervlakte van circa 67 tot 125 vierkante meter
 • Een, twee of drie slaapkamers
 • Merendeel van de appartementen heeft uitzicht op de Vecht
 • Buitenruimten op het noorden, oosten, zuiden en westen: voor elk wat wils
 • Eigen fietsenberging met stopcontact om e-bike op te laden


Nieuwsgierig geworden na de sneak preview van De Vechtvliet? Binnenkort delen we meer.

7cc945be 4869 9f4b d5fe ed89c344d8a1

Eerste kopers hebben getekend

04-04-2024

De gesprekken met geïnteresseerden en kandidaat-kopers met een optie zijn in volle gang. Inmiddels hebben ook de eerste kopers getekend. Zij zijn enthousiast over de mooie plek, dicht bij het centrum van Hardenberg en alle voorzieningen. ‘We zochten een praktisch ingedeelde en duurzame woning,’ zeggen de kopers. ‘Ook werd ons huidige tuin te groot. In De Vechte wonen we straks heerlijk in een groene omgeving.’
 
Heb jij ook interesse? Wacht dan niet langer. Kom dan morgen langs of neem nu contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.
 
Nieuwsgierig naar de woningen? Check dan snel de interactieve kavelkaart met de kenmerken, prijzen en beschikbaarheid.

Bekijk hier

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed