Inloopavond 185 woningen De Vechte Hardenberg

22-06-2023

Plan

Op woensdag 28 juni is er een inloopbijeenkomst in theater De Voorveghter aan het Badhuisplein in Hardenberg.

Hier kun je meer informatie zien over het woonproject De Vechte. De inloopavond duurt van 18.30 tot 20.30 uur.

7cc945be 4869 9f4b d5fe ed89c344d8a1

Eerste kopers hebben getekend

04-04-2024

De gesprekken met geïnteresseerden en kandidaat-kopers met een optie zijn in volle gang. Inmiddels hebben ook de eerste kopers getekend. Zij zijn enthousiast over de mooie plek, dicht bij het centrum van Hardenberg en alle voorzieningen. ‘We zochten een praktisch ingedeelde en duurzame woning,’ zeggen de kopers. ‘Ook werd ons huidige tuin te groot. In De Vechte wonen we straks heerlijk in een groene omgeving.’
 
Heb jij ook interesse? Wacht dan niet langer. Kom dan morgen langs of neem nu contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.
 
Nieuwsgierig naar de woningen? Check dan snel de interactieve kavelkaart met de kenmerken, prijzen en beschikbaarheid.

Bekijk hier

Int Bnr 11 webp

Voorjaarskriebels op de huizenmarkt: bezoek op 5 april het verkoopevent

22-03-2024

Nog even en de lentezon geeft nieuwe energie. De ervaring leert dat het dan op de huizenmarkt flink drukker wordt. Een mooie aanleiding om de laatste eengezinswoningen van De Vechte in het zonnetje te zetten.

Loop binnen bij Lamberink
 
Heb jij ook een verhuiswens? Ben je op zoek naar een duurzaam en energiezuinig huis met lage woonlasten? Loop dan op vrijdag 5 april tussen 15:00 en 17:00 uur even binnen bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars in Hardenberg. Daar vertellen ze je alles over de nog beschikbare woningen, de gunstige financieringsmogelijkheden en de lage maandlasten in vergelijking met een bestaande woning.

Wanneer: vrijdag 5 april
Tijd: 15:00 tot 17:00 uur
Locatie: Lamberink - Lage Doelen 10 Hardenberg

95447983 l

Lage financieringslasten en lage woonlasten

14-02-2024

 1. Als koper van een eengezinswoning in De Vechte Hardenberg profiteer je van een driedubbel financieel voordeel, namelijk:
  1. Lagere energielasten
  Tegenwoordig voldoen alle nieuwbouwwoningen minimaal aan de normen van BENG. Die afkorting staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De woningen in De Vechte gaan nog een stapje verder. Ze voldoen aan de normen van ENG (Energie Neutrale Gebouwen), dus nóg lagere energielasten.
  1. Lagere hypotheeklasten
  En er is meer. Dankzij ENG komen de woningen in aanmerking voor een groenverklaring. Hierdoor krijg je als koper een groenkorting of duurzaamheidskorting op je hypotheek. Het betekent dat je een rentekorting op je hypotheek krijgt.
  1. Extra leenruimte
  Hoe duurzamer de woning, hoe hoger het energielabel. De eengezinswoningen aan de Kruserbrink hebben het voorlopige energielabel A++++. Sinds 1 januari mag je dan 40.000 euro extra lenen buiten de normen die gelden voor het inkomen.
   
  Benieuwd wat jouw financiële mogelijkheden zijn met een groenverklaring en een Groenhypotheek? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van Rabobank of neem contact op met je eigen adviseur.

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed