Grote belangstelling tijdens inloopavond

29-06-2023

De vechte Informatieavond

Op woensdagavond 28 juni vond een succesvolle inloopavond plaats voor de aftrap van project De Vechte. Het nieuwbouwplan maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruserbrink in Hardenberg. De inloopavond trok maar liefst zo’n 250 geïnteresseerden, die zich lieten informeren over de plannen voor deze veelbelovende nieuwbouwlocatie.

De verouderde flats in de omgeving maken plaats voor een diversiteit aan nieuwe woningen, speciaal ontworpen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. De Vechte omvat in totaal 54 koopappartementen, 6 koopwoningen voor gezinnen en 88 sociale huurappartementen. Toekomstige bewoners wonen hier straks comfortabel en energiezuinig, te midden van een prachtige omgeving met water en natuur. Bovendien bevindt het gezellige centrum van Hardenberg zich op slechts 6 minuten loopafstand.

Uitgebreide presentatie
Tijdens de inloopavond werden de geïnteresseerden bijgepraat over het project door projectontwikkelaar Van Wijnen en makelaarskantoor Lamberink. De aanwezigen kregen een uitgebreide presentatie van de plannen en konden al hun vragen stellen. Bezoekers waren met name benieuwd naar de verwachte prijzen van de woningen en appartementen. Hierover is op dit moment echter nog geen nadere informatie beschikbaar.

Verkoop start begin 2024
De bouw van het eerste woongebouw met sociale huurappartementen, genaamd De Vechtborg, staat gepland om eind dit jaar van start te gaan. De verkoop van de 6 eengezinswoningen zal begin 2024 plaatsvinden, gevolgd door de verkoop van de koopappartementen van De Vechtvliet en De Vechthage. Gezien de grote belangstelling tijdens de inloopavond is ontwikkelaar Van Wijnen optimistisch gestemd over project De Vechte.

Ook interesse voor een woning van plan De Vechte, maar kon je er niet bij zijn tijdens de inloopavond? Meld je dan vrijblijvend aan en ontvang al het nieuws over ontwikkelingen automatisch in je mailbox.

Aanmelden

7cc945be 4869 9f4b d5fe ed89c344d8a1

Eerste kopers hebben getekend

04-04-2024

De gesprekken met geïnteresseerden en kandidaat-kopers met een optie zijn in volle gang. Inmiddels hebben ook de eerste kopers getekend. Zij zijn enthousiast over de mooie plek, dicht bij het centrum van Hardenberg en alle voorzieningen. ‘We zochten een praktisch ingedeelde en duurzame woning,’ zeggen de kopers. ‘Ook werd ons huidige tuin te groot. In De Vechte wonen we straks heerlijk in een groene omgeving.’
 
Heb jij ook interesse? Wacht dan niet langer. Kom dan morgen langs of neem nu contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.
 
Nieuwsgierig naar de woningen? Check dan snel de interactieve kavelkaart met de kenmerken, prijzen en beschikbaarheid.

Bekijk hier

Int Bnr 11 webp

Voorjaarskriebels op de huizenmarkt: bezoek op 5 april het verkoopevent

22-03-2024

Nog even en de lentezon geeft nieuwe energie. De ervaring leert dat het dan op de huizenmarkt flink drukker wordt. Een mooie aanleiding om de laatste eengezinswoningen van De Vechte in het zonnetje te zetten.

Loop binnen bij Lamberink
 
Heb jij ook een verhuiswens? Ben je op zoek naar een duurzaam en energiezuinig huis met lage woonlasten? Loop dan op vrijdag 5 april tussen 15:00 en 17:00 uur even binnen bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars in Hardenberg. Daar vertellen ze je alles over de nog beschikbare woningen, de gunstige financieringsmogelijkheden en de lage maandlasten in vergelijking met een bestaande woning.

Wanneer: vrijdag 5 april
Tijd: 15:00 tot 17:00 uur
Locatie: Lamberink - Lage Doelen 10 Hardenberg

95447983 l

Lage financieringslasten en lage woonlasten

14-02-2024

 1. Als koper van een eengezinswoning in De Vechte Hardenberg profiteer je van een driedubbel financieel voordeel, namelijk:
  1. Lagere energielasten
  Tegenwoordig voldoen alle nieuwbouwwoningen minimaal aan de normen van BENG. Die afkorting staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De woningen in De Vechte gaan nog een stapje verder. Ze voldoen aan de normen van ENG (Energie Neutrale Gebouwen), dus nóg lagere energielasten.
  1. Lagere hypotheeklasten
  En er is meer. Dankzij ENG komen de woningen in aanmerking voor een groenverklaring. Hierdoor krijg je als koper een groenkorting of duurzaamheidskorting op je hypotheek. Het betekent dat je een rentekorting op je hypotheek krijgt.
  1. Extra leenruimte
  Hoe duurzamer de woning, hoe hoger het energielabel. De eengezinswoningen aan de Kruserbrink hebben het voorlopige energielabel A++++. Sinds 1 januari mag je dan 40.000 euro extra lenen buiten de normen die gelden voor het inkomen.
   
  Benieuwd wat jouw financiële mogelijkheden zijn met een groenverklaring en een Groenhypotheek? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van Rabobank of neem contact op met je eigen adviseur.

Ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed