Eengezinswoningen

Aan de Kruserbrink verrijzen 6 royale eengezinswoningen. Je woont hier royaal, aan de Vechte en in een energiezuinig huis met een eigen parkeerplaats, vlak bij voorzieningen als winkels, scholen, ziekenhuis, kerken en sportaccommodaties.

Sticker Groenhhypotheek[19]

Nu in
verkoop: 
6 duurzame 
eengezins-
woningen

De Vechte impressie 1
Ext Vogelvlucht 01 tekst LR webp

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je nu in voor jouw favoriete bouwnummer en maak je woondromen waar.

INSCHRIJVEN

Kies je favoriete woning

De woningselector is het beste te bekijken op een desktop,
wil je hem op mobiel bekijken klik dan hier

Duurzaam en energiezuinig

De eengezinswoningen zijn vanzelfsprekend gasloos. Elk huis beschikt over een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het betekent dat je klaar bent voor de duurzame toekomst en nergens meer omkijken naar hebt.
 
De 6 eengezinswoningen hebben voorlopig het energielabel A++++. Hierdoor is je huis standaard energieneutraal en heb je lage energielasten. Wist je dat je door dit label met de nieuwe wetgeving per 1 januari 2024 € 40.000 extra kunt lenen? Heb je vragen over de nieuwe wetgeving? Stel je vragen bij de je financieel adviseur of bijvoorbeeld aan de adviseurs van de Rabobank. 

Nul-op-de-meter

De eengezinswoningen zijn volledig energieneutraal en voldoen aan de normen van ENG (Energieneutrale Gebouwen). ENG is vergelijkbaar met nul-op-de-Meter (NOM). Jouw huis wekt straks net zoveel energie op als nodig is voor verwarmen en koelen en het gebruikersgebonden energieverbruik. Bij het laatste wordt uitgegaan van normaal verbruik door een gemiddeld huishouden.

Dicht bij
voorzieningen

Je woont hier in de bocht van de Vecht in Hardenberg, op een plek waar mensen, dieren en planten in harmonie samenleven. Toch woon je dicht bij het gezellige centrum van Hardenberg en alle voorzieningen. Denk aan winkels, scholen, sportaccommodaties, kerken, bioscoop, theater en ziekenhuis.

IMG 8319

Daarom een eengezinswoning
in De Vechte:

  • Royale woningen met een woonoppervlakte van circa 110 vierkante meter
  • Standaard drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolderverdieping
  • Woonkeuken aan de straatzijde, living aan de tuinzijde
  • Vrijstaande houten berging, met warmtepomp
  • Parkeren op eigen terrein achter de woning onder pergola
  • Duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm
  • Voorlopig energielabel A++++
  • Groen en autoluw wonen dicht bij het centrum
Int Bnr 11 webp

Interesse?

Interesse in een eengezinswoning van nieuwbouwplan De Vechte? Maak dan een online woondossier aan en vul het digitale inschrijfformulier in. De inschrijving sluit op maandag 5 februari om 9:00 uur. Nog diezelfde dag vindt de toewijzing van de 6 woningen plaats.

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed