Appartementen

Op zoek naar een duurzaam appartement te midden van water en groen, maar toch dicht bij alle voorzieningen? Het kan straks in De Vechte.

Hardenberg cam003

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Schrijf je in

Duurzaam en energiezuinig

De Vechte telt straks een grote variatie aan comfortabele appartementen, voor verschillende doelgroepen en in verschillende prijsklassen. Het totale aanbod omvat 61 koopappartementen en 110 sociale huurappartementen. Daarnaast komen er 6 koopwoningen voor gezinnen.

Warmtepomp en vloerverwarming

Alle appartementen in De Vechte zijn vanzelfsprekend gasloos. Je appartement is voorzien een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het betekent dat je klaar bent voor de duurzame toekomst en nergens meer omkijken naar hebt.

Groene longen

Het ontwerp van De Vechte voorziet in tal van nieuwe groene elementen, zoals beplanting en bomen. Bestaande bomen van hoge kwaliteit blijven behouden. Groene longen tussen de woongebouwen geven de buurt een rustig karakter. Je hebt het gevoel dat je op bezoek bent in de natuur. Onder meer huismussen, zwaluwen en scholeksters vinden hier hun ideale broedplek.
 
Dankzij deze duurzame aspecten wordt De Vechte een woonbuurt die klaar is voor de toekomst, met een groene omgeving, energiezuinige woningen en een minimale invloed op het milieu.

Alles dichtbij

Vanaf je nieuwe appartement in De Vechte is het maar een klein eindje wandelen naar het gezellige centrum van Hardenberg. Het hebt hier alle voorzieningen binnen handbereik: winkels, huisartsen, sportaccommodaties, kerken, bioscoop, theater en ziekenhuis.

IMG 8319

Daarom een appartement in De Vechte:

  • Veel variatie in appartementen
  • Duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm
  • Woonbuurt voor de toekomst
  • Dicht bij centrum en voorzieningen
  • Wonen te midden van water en groen

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan vrijblijvend aan en blijf op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed